Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Neato, De Schoonmaak Robot

Misschien heb je ze weleens gezien, de Roomba’s. Kleine platte robots die het huis stofzuigen wanneer jij weg bent. De Roomba krijgt nu concurrentie uit de hoek van Neato Robotics dat onlangs zijn Neato XV-11 op de markt zette.

Waar de Roomba nog enigszins willekeurig zijn route door de woonkamer bepaald, beschikt de Neato over een laser om de kamer mee te scannen. Op basis van de scan zet de Neato haar route uit. Met een prijskaartje van $399 ligt de aanschaf van dit apparaat qua kosten nog boven dat van de Roomba, maar eerlijk is eerlijk, een ‘laser guided vacuum cleaner’ is toch gewoon stoer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.