Hertz Gooit Tesla Roadster in de Verhuur

Hoewel elektrisch rijden nog niet echt ingeburgerd is, is het Amerikaanse Tesla de expert bij uitstek. Hoewel ze zelf alleen maar sportwagens bouwen, is de techniek van Tesla in vele andere elektrische auto’s terug te vinden.

Zoals je mag verwachten van een sportauto, en zeker een elektrische, is het bezitten van een echte Tesla Roadster iets voor de rijken der aarde. Het huren van een Tesla Roadster is echter heel andere koek. Autoverhuurder Hertz heeft besloten om de Tesla Roadster en diverse andere elektrische auto’s in het assortiment op te nemen. De eerste Roadsters zijn te huren in de Hertz vestigingen in New York, San Francisco, Washington D.C., Texas en Londen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.