Huawei introduceert een 2-in-1 laptop; de MateBook

Huawei timmert flink aan de weg met het ene nieuwe toestel na het andere. In Barcelona is zojuist de nieuwe laptop geintroduceerd aan de wereldpers. De MateBook met een eersteklas product zijn dat de perfecte balans kent tussen mobiliteit, productiviteit en design. Het toestel is ontworpen als totaaloplossing voor consumenten die de flexibiliteit van een 2-in-1-apparaat willen.

In een flitsende show introduceert Huawei de nieuwe Windows10 laptop die ook als tablet te gebruiken is. De MateBook belooft een einde aan gezeul met zware hardware, een flets display en accu’s die steeds leeg zijn. Dat zijn nogal wat statements, maar beloven veel goeds. Wij kunnen niet wachten. Gaat de MateBook de MacBook vervangen?

“Deze mijlpaal in het aanbod van Huawei is een nieuwe proeve van ons vakmanschap en onze voorloperspositie op het gebied van design. Het prachtige en vakkundig geproduceerde flagship product geeft het Nieuwe Zakendoen een nieuwe betekenis: connected computing met verschillende toestellen en in bijna elk mogelijk scenario”, zegt Richard Yu, CEO van de Huawei Consumer Business Group. “Huawei heeft een zeer efficiënt toestel geïntroduceerd dat werk- en entertainmentfuncties naadloos integreert. Daarmee beantwoordt de MateBook aan de eisen van het nieuwe zakendoen. Dit is Huawei gelukt dankzij onze veelomvattende ervaring en voortreffelijke track record in het bouwen van eersteklas mobiele producten.”

Met de MateBook bouwt Huawei voort aan haar strategie om samen te werken met de meest innovatieve en leidende partijen in de markt. Het toestel heeft een 6th Generation Intel® Core™ M-series processor om de zwaarste eisen aan te kunnen die het hedendaagse zakendoen stelt. De vormgeving is stijlvol, dun, lichtgewicht en zonder ventilator.

“In deze bijzondere tijd en beweeglijke markt is het prachtig dat Huawei met zijn krachtige nieuwe MateBook de markt betreedt”, zegt Kirk B. Skaugen, senior vice president en general manager van Intels Client Computing Group. “Door een ontwerp met de Intel Core™ M processor levert Huawei een eersteklas 2-in-1-ervaring die mobiliteit zonder concessies te doen weet te combineren met de productiviteit die je van een PC gewend bent. We zijn verheugd om onze samenwerking met Huawei uit te bouwen in deze groeimarkt.”

Gebouwd voor Windows 10 levert de MateBook ook de beste van de alom geprezen productiviteitstools en features die Microsoft te bieden heeft, inclusief de nieuwste browser Microsoft Edge en de digitale persoonlijke assistent Cortana.

“Onze samenwerking met Huawei biedt consumenten een nieuwe manier om Windows 10 op een prachtig vormgegeven toestel te ervaren”, zegt Peter Han, vice president Worldwide OEM

In de loop van de komende maanden zal de MateBook beschikbaar zijn in Azië, Europa en Noord-Amerika.

CbvcPvKWEAA8Fok

Superdun – een uniek toestel met een innovatief ontwerp
De MateBook is ontworpen met eenvoud als leidraad en combineert de mobiliteit van een smartphone met de kracht en productiviteit van een laptop. Met een gestroomlijnd en glad uiterlijk is het toestel gemaakt van hoogwaardig metaal dat elegantie en raffinement combineert. De MateBook heeft een sterke behuizing die een on-the-go lifestyle aankan. Het dunne profiel en ultralage gewicht maakt de MateBook ideaal om overal mee naartoe te nemen.

 

Toetsenbordhoes, toetsenbord en touchpad combineren trendy look en gebruiksvriendelijkheid
De toetsenbordhoes van de MateBook is gemaakt van milieuvriendelijk, zacht PU-leer, de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Dankzij zijn levensduur biedt de hoes uitstekende bescherming. Het toetsenbord heeft een ergonomisch ontwerp en heeft een chiclet keycap design. Daardoor zijn grotere toetsen mogelijk en is de kans op typefouten minimaal. De ingebouwde touchpad gebruikt multi-touch-technologie die soepele en precieze vingerbewegingen ondersteunt en zo comfort en nut combineert.

Cbvb_zuW4AAp0WfLevensechte kleuren – een levendige, meeslepende ervaring
Het MateBook multi-touch scherm is verder verbeterd met een ultrasmal frame. Het scherm heeft een fenomenale resolutie en een gezichtspunt die een meeslepende ervaring mogelijk maken. Het kleurengamma is indrukwekkend en kan levensechte kleuren weergeven. De MateBook is beschikbaar in twee elegante kleuren: champagne gold en space silver.

Lange batterijduur – gemaakt voor mobiliteit
Om te verzekeren dat de MateBook optimaal presteert als mobiel toestel, waren batterijduur en –energie topprioriteit in het ontwerpproces. Het toestel heeft een high-density lithiumbatterij en maakt gebruik van Huawei’s exclusieve energiebesparende technologie om volledig tegemoet te komen aan de wensen van zakelijke
gebruikers. De MateBook-batterij is in slechts tweeëneenhalf uur volledig opgeladen.

CbvcIMhUUAAurpNHoge efficiëntie en wendbaarheid – gebouwd voor productiviteit
De MateBook draait op Windows 10 en wordt aangedreven door een sixth-
generation intelligent Intel® Core™ M processor. Dat brengt een zeer hoge verwerkingssnelheid en essentiële zakelijke productiviteitstools zoals Microsoft Office voor gebruikers onder handbereik. Huawei is dankzij een uniek gestapeld
harwareproces bovendien in staat om een ontwerp te bieden zonder ventilator. Dat resulteert in een geluidloze gebruikerservaring.

MatePen – meer dan een stylus
Als een handgeschreven notitie nodig is, biedt de meegeleverde MatePen stylus een hoge gevoeligheid. Daarmee worden de subtiele en nogal uiteenlopende aanrakingen van gebruikers zonder vertraging en met grote precieze afgevangen. Voor geavanceerde zakelijke toepassing ondersteunt de MatePen ook graphics en mathematische functies. Ze kan bovendien gebruikt worden als laseraanwijzer bij presentaties.

Als eerste ter wereld ontgrendeling met één aanraking – bevrijd van traditionele ontgrendeling
De MateBook combineert veiligheid en snelle toegang dankzij vingerafdrukherkenning met 360-gradenidentificatie. Daarmee wordt het aantal mislukte authenticaties beperkt. Er is maar één aanraking nodig om het scherm van de MateBook te ontgrendelen – de snelste vingerafdrukherkenning in de sector.

De beste connectiviteit – echt gemak
Daarnaast biedt de MateBook gebruikers een mobiele wifi-hotspot om verbonden te blijven als er geen traditionele internetverbinding beschikbaar is. Andere features die een vlekkeloze, efficiënte mobiele ervaring mogelijk maken, zijn onder meer naadloze dataoverdracht naar en van Android-smartphones via drag-and-drop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.