Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Android Market Krijgt een Facelift

Google zal binnen de komende twee weken een update uitvoeren van de Android Market voor alle toestellen vanaf Android versie 1.6. Naast visuele veranderingen, zal Google ook de voorwaarden deels wijzigen.

Google heeft alle schermen aangepast. Net als in iTunes zal alle informatie van een bepaalde app op een enkele pagina zijn samengevat. Daarnaast worden de categorieën onder handen genomen. Zo zal Google van start gaan met speciale categorieën voor Widgets en Live Wallpapers. Ook zullen apps voortaan (net als op iTunes) leeftijdsgerelateerde informatie tonen en, zoals we eerder al beschreven, is bloot niet langer toegestaan.

Verder zal het ook niet langer mogelijk zijn om binnen 48 uur geld terug te vragen voor een app. Op verzoek van ontwikkelaars heeft Google de ‘refund’ periode teruggebracht naar 15 minuten. Hierboven staan wat screenshots van de nieuwe Android Market.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.