Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

iPad 2 Verwachtingen

Nog ruim 4 maanden te gaan, dan zal Apple naar verwachting de nieuwe iPad aankondigen. Bij de release van de iPhone 4 gaven we al aan dat een camera aan de voorzijde en een retina display de eerste logische stappen zouden zijn.

Een camera aan de voorkant is nodig om de Facetime strategy van Apple door te zetten. Het valt in de verwachting dat Apple ook een camera aan de achterzijde zal plaatsen al durven we niet te zeggen of dit een goede kwaliteit camera zal zijn zoals in de iPhone 4 of een basis cameraatje zoals in de iPod Touch.

Volgends de geruchten zou de iPad mogelijk ook over een USB aansluiting gaan beschikken. Hoewel Europa standaardisatie wil van mobiele laders, is USB een directe concurrent voor Apple’s Dock connector. Het zou ook nog een extra opening aan het apparaat toevoegen. We verwachten dat dit gerucht dan ook niet waar zal zijn.

De iPad zou ook over alle sensoren van de iPhone 4/iPod Touch 4G beschikken. Gezien de evolutie van iOS lijkt ook dit een logische stap van het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.