Belangrijke Apps Beschikbaar op Windows Marketplace

Om Windows Phone 7 een groot succes te maken, is het voor Microsoft zeer belangrijk dat een aantal zeer bekende apps aanwezig zijn. Afgelopen nacht gingen een aantal van die apps live op Windows Marketplace.

Één van de krachtige elementen binnen Windows Phone 7 is de integratie met Facebook. Overal in het OS kom je gegevens tegen die van Facebook afkomstig zijn, maar een echte Facebook App ontbrak al die tijd. Microsoft heeft zelf een officiële Facebook app live gezet.

Ook is het eindelijk mogelijk om vanaf de telefoon een avatar op Windows Live te onderhouden. Hiervoor dient wel de Xbox Live Extras app te worden gedownload.

Voor de muziekfreaks is er Shazam. Net als op de iPhone/iPod Touch (en in tegenstelling tot op Android), is deze app gratis te downloaden en hij werkt als een zonnetje.

Voor iedereen die overal maar in wil checken om zo badges op Foursquare te verdienen is er een officiële FourSquare app. Uiteraard mag Seesmic dan ook niet ontbreken dus ook Seesmic heeft een Windows Phone 7 app gelanceerd.

Need we say more? Microsoft lijkt met Windows Phone 7 op de goede weg te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events