Nintendo Bevestigt 3DS Releasedate

De Nintendo 3DS komt eraan, dat weten we al een tijdje, maar dit jaar krijgen we hem zeker niet meer te zien. De handheld zal op 26 februari in Japan gelanceerd worden en mag ergens in Maart in Europa beschikbaar komen.

Hoewel wij met nog met het prototype speelden, heeft Nintendo aan het uiterlijk van het apparaat weinig aangepast. Het enige dat echt opvalt is dat de analoge stick een grijze kleur heeft meegekregen terwijl die op het prototype zwart was. Ook is bekend geworden dat de stylus van metaal zal zijn en dat Nintendo een 2GB SD kaart meelevert.

De Nintendo 3DS zal ook een virtual console kanaal krijgen zoals we dat van de Wii kennen. Ditmaal echter geen SEGA Megadrive of NeoGeo, maar emulatie van GameBoy en GameBoy Advance games. Uiteraard zal het ook mogelijk zijn om DSiWare titels voor de 3DS aan te schaffen, maar daar is verder weinig duidelijkheid over gegeven.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events