Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuw Tijdschrift voor Smartphone Liefhebbers

Uitgever F&L is deze maand gestart met het uitgeven van Smartphone Magazine. Voor diegenen die denken dat dit tijdschrift bekend voorkomt, dat klopt. Het tijdschrift werd al een tijdje uitgegeven in Engeland en was ook hier bij de betere tijdschriftenhandel verkrijgbaar.

Smartphone Magazine is behoorlijk breed georiënteerd. Het tijdschrift behandelt alle grote smartphone besturingssystemen zoals iOS, Android, Symbian en natuurlijk BlackBerry.

In deze eerste editie vergelijkt het tijdschrift niet alleen iOS 4 met Android, maar zit het ook vol met handige gebruikerstips voor BlackBerry en Android gebruikers. In Game On bekijkt het tijdschrift welk platform het meest interessant is voor de gamer. Uiteraard komt de iPhone daar het sterkst uit naar voren, hoewel we enige twijfel hebben over de argumenten bij BlackBerry en Symbian die er relatief slecht voor staan.

De eerste editie van Smartphone Magazine kost €4,95. Volgende edities gaan €8,95 kosten. Dat lijkt misschien een hoog bedrag voor een tijdschrift, maar met bijna 100 ingebonden full-color pagina’s valt dat best mee.

2 reacties

  1. Heb hem van de week gekocht. Ik koop één keer per twee jaar een telefoon, dus ik vond de toestel vergelijkingen niet echt interessant. Het Ovi verhaal was wel leuk.

  2. U koopt één keer per twee jaar een nieuwe telefoon? Wat een verspilling! Is uw smartphone dan echt kapot na twee jaar?
    Ik kocht in 2016 mijn Huawei P8 lite en hij werkt nog steeds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.