Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Donkey Kong Country komt Terug

Nintendo heeft een nieuwe Donkey Kong Country aangekondigd voor de Nintendo Wii. Het spel zal (hoe verrassend) Donkey Kong Country Returns gaan heten. Nintendo bracht de eerste Donkey Kong game uit op de NES in 1981.

Ook ditmaal belooft Donkey Kong Country weer een heerlijke side scrolling platform game te worden. Het zal ook mogelijk zijn om met twee spelers tegelijk te spelen. De tweede speler zal dan ook in de huid van Diddy Kong kruipen. Diddy Kong kan op Donkey Kong spelen zodat een ervaren speler, een minder ervaren speler door een level heen kan dragen. De nieuwe Donkey Kong Returns zal op 3 December verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.