Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dane-Elec’s Nieuwe MP3 Spelers

Geheugenfabrikant Dane-Elec toonde vandaag een viertal nieuwe low-budget MP3-Spelers die zeker de sportieve gadgeteers in de gaten moeten houden. Ze zijn misschien niet zo hip als de iPod Touch, maar enorm functioneel.

De meest opvallende spelers zijn de Music Running en de Music Aquae. De Music Running is een MP3-speler in de vorm van een gewone koptelefoon, maar met in-ear oortjes zodat je het gehijg om je heen niet hoeft aan te horen. De Music Running komt met een lader en heeft een capaciteit van 2GB en zal rond de €40 gaan kosten.

De Music Aquae is een MP3-Speler voor de zwemmers onder ons. Hij speelt tot een diepte van 3 meter (daarna niet meer) en heeft waterdichte in-ear oortjes. Dit zou dus de ideale gadget kunnen zijn tijdens het altijd eentonige baantjestrekken. De capaciteit van deze MP3-Speler is onbekend, maar de prijs zal rond de €50 gaan liggen.

Tot slot komt Dane-Elec ook met twee normaal uitziende spelers. De Music Mini en de Music Pocket. Deze spelers beschikken net als de iPod Nano over een kleurenschermpje voor video content. En hebben een capaciteit van 4GB. De batterij gaat met MP3 gebruik ongeveer 10 uur mee, met videogebruik loopt dit terug tot 5 uur. De spelers beschikken ook over een FM tuner. De pocket versie zal rond de €30 kosten terwijl de mini ongeveer €5 duurder zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.