Op een beurs als de IFA is het altijd interessant om een uitstapje te doen naar de ‘Chinezenhal’. Zo’n hal waar fabrikanten rij na rij opgesteld staan in de hoop dat jou hun product onder jouw merk naar Europa gaat halen. Hoewel het vooral om kitsch en namaak gaat, zit er soms best grappig spul tussen. Zo vonden wij daar de kleinste MP3 speler van de IFA.

Fabrikant M-One Products Ltd. stond met een kleine stand in hal 28 waar ze een serie kleine MP3-spelers promoten. Daartussen vonden wij deze kleine kubus die voor nu de MT-102 heet.

M-One MT-102 Packshot

Aan de voorkant van de kleine kubus zitten vijf knoppen waarmee je jouw MP3’s kunt afspelen. Achter het kleine gaatje zit een status-LED. Groen in dit geval en dat past natuurlijk wel leuk bij het groen van de aluminium behuizing.

De behuizing heeft een oog waar je een draad doorheen kunt halen om de kubus om je nek te hangen. Van de andere kant is hij zo licht en klein dat hij gewoon aan jouw hoofdtelefoon kan blijven hangen.

M-One MT-102 Unboxing

Intern geheugen heeft hij niet. Je moet er gewoon zelf een micro-SD kaart in stoppen. Hij kan kaartjes tot 32GB lezen. Hij heeft ook een accu waarmee hij het een uurtje of vijf lijkt vol te houden.

De kleine speler blijkt prima te werken, maar de kwaliteit van het geluid laat wel te wensen over. Op een Beats hoofdtelefoon merk je het niet echt, maar hoofdtelefoons die muziek zo puur mogelijk weergeven laten horen dat je toch aardig wat detail mist.

M-One MT-102 Achterkant

Wie deze speler in Europa gaat verkopen en onder welk merk is natuurlijk onbekend, maar ik vond deze gadget leuk genoeg om hem toch even wat aandacht te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.