Call of Duty Black Ops Komt met RC Spy

Laten we eerlijk zijn, de heren van Activision weten heel goed hoe je een eerste klas prestige edition in elkaar zet. Bij Call of Duty Modern Warfare kregen we een nachtkijker (matige kwaliteit) en bij Black Ops zal een RC Spy auto zetten.

De RC Spy komt met speciale afstandsbediening waar je live camerabeeld van de auto op kan bekijken. De camera zit helaas aan de voorkant waardoor onder rokjes kijken zo goed als onmogelijk zal zijn (sorry jongens). Naast de vette RC, krijg je ook nog een poppetje, een Black Ops outfit voor jouw avatar, een aluminium case voor de game en een één of andere medaille. Hij zal vast weer veel te duur zijn, en het verhaal zal vast weer indrukwekkend maar te kort zijn. Toch kunnen we niet wachten tot we deze game in onze handen hebben want het gadgetgehalte ligt toch wel weer heel erg hoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram