Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AppEvent: QuickFind (iPhone/iPad)

Vandaag is het mogelijk de app QuickFind gratis te downloaden. Quickfind, van Willem Mattelaer, is een app die werkt als een meta zoekmachine. Met andere woorden, je plaatst een zoekopdracht en deze app checkt naast Google ook andere bronnen en maakt een compilatie van de resultaten.

Naast Google zal Quickfind ook gebruikmaken van de resultaten van Yahoo!, iMDb, WikiPedia en anderen. In zowel de iPhone als de iPad versie is het mogelijk om de resultaten in een e-mail toegestuurd te krijgen. Op de iPad versie kan je eigen zoeksites toevoegen en zoekgroepen beheren.

Download voor iPhoneiPad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.