Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

T-Mobile: iPhone 4 Slechts Beperkt Leverbaar

T-Mobile heeft via Twitter aangegeven dat de operator zeer waarschijnlijk niet aan de vraag naar iPhone 4’s kan voldoen. Er is slechts een beperkte voorraad en het is nog niet helemaal duidelijk wie komende vrijdag wel of geen iPhone 4 zal ontvangen en welke.

De voorinschrijving was al een dusdanig groot succes, dat T-Mobile de voorinschrijving al na enkele uren moest stopzetten. De operator is nog steeds bezig met het verwerken van alle inschrijvingen en kan daardoor nog niet per gebruiker aangeven of er een iPhone 4 beschikbaar zal zijn.

Voor die consumenten die komende vrijdag niet de gereserveerde iPhone ontvangen zal er niets anders opzitten dan te wachten tot de volgende levering van Apple bij T-Mobile binnenkomt. Momenteel staat daar 8 tot 10 weken levertijd op. Vanaf vrijdag is het ook weer mogelijk om je in te schrijven voor een iPhone al is het niet duidelijk of je dan al bij de tweede of een mogelijk derde levering zal zitten.

Opvallend is ook een verhaal op iPhoneclub waar wordt beschreven dat een klant in de bevestiging van T-Mobile leest dat er een compleet andere iPhone gereserveerd is dan hij bestelde. Om alsnog het goede model te krijgen kon een nieuwe reservering gemaakt worden en werd deze achteraan in de rij gezet. Oepsie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.