Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsungs TouchWiz Beschikbaar voor de Nexus One

We hebben hem alweer een week in gebruik, dus een review komt er snel aan. We hebben het over de Nexus One van Google. Nu zullen we alvast verklappen dat we ons prima kunnen vinden met de standaard Android interface, maar er is nu een alternatief.

Met dank aan de XDA Developers, is het nu ook mogelijk om de TouchWiz interface van Samsung te installeren. Het valt te verwachten dat Samsung daar niet helemaal blij mee zal zijn, maar zoals vaker bij dit soort grapjes van XDA Developers, zal het voor Samsung erg lastig zijn om daar een stokje voor te steken.

Om de TouchWiz interface op jouw Nexus One te installeren trek je hem hier naar binnen. Zet hem op een SD kaart en installeer hem via de APK Installer app die je op de Android Market kan vinden. Overigens is de Nexus One hardware technisch gelijk aan de HTC Desire. Mocht jij de Desire hebben, dan horen we natuurlijk graag of TouchWiz op de Desire werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.