NU.nl Lanceert NU HD op de iPad

Na succesvolle applicaties op de iPhone (of iPod Touch), heeft de nieuwssite NU.nl vandaag een speciale app voor de iPad gelanceerd. De lancering van de NU HD app komt een dag voor de release van de iPad op de Nederlandse markt.

Met NU HD legt NU.nl niet alleen de nadruk op de gigantische hoeveelheid foto en video materiaal die het bedrijf bezit, maar ook op alle diensten rondom de nieuwspagina. Naast het nieuws, kan vanuit de app gebruik worden gemaakt van de beurskoersen, weerberichten, TV Gids, File informatie, NU Jij, Nu Live (Twitter trends), Nu24, Nu foto en NU&toen.

Direct Downloaden naar jouw iPad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.