Disney Koopt Tapulous

Disney Interactive Media Group heeft aangekondigd dat het de succesvolle iPhone ontwikkelaar Tapulous overneemt. Tapulous staat met name bekend om de vele TapTap Revenge games die met name in de vroege dagen van de App Store zegevierden.

Tapulous lanceerde haar TapTap Revenge games ver voordat uitgever Activision met Guitar Hero op de App Store verscheen. Deze voorsprong is nog altijd bepalend voor het succes van Tapulous. Disney en Tapulous hebben nog geen uitspraken gedaan over de betaling van Disney aan het management van Tapulous. Wel is al bekend dat het management verantwoordelijk blijft voor de studio en dat de studio niet zal verhuizen. Op de lange termijn zal de studio wel volledig geïntegreerd worden met de overige Disney Mobile Studios.

Disney maakte meteen van de mogelijkheid gebruik om aan te kondigen dat TapTap Revenge ook op Android zal verschijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.