GadgetGear.nl

De Beste iPad Games

Omdat onze lijst met Apps van Eigen Bodem nogal wat bezoekers trekt, hebben we besloten om opnieuw een lijst met tips voor de iPad samen te stellen. Dit keer bekijken in samenwerking met de iPad Startpagina naar de beste games.

Aan kop gaat uiteraard Angry Birds HD. Deze game was al fantastisch op de iPhone (review), maar op de iPad komt het spel pas echt tot haar recht. In Angry Birds is het de bedoeling om met een serie kamikaze vogels, een groep varkens uit te moorden. Altijd leuk.

Dat line drawing games ook een stuk leuker zijn op een iPad bewijst Flight Control HD. Hoewel de graphics iets vergroot zijn ten opzichte van de iPhone versie, krijg je veel meer ruimte om creatief om te gaan met de hoeveelheid landingsbanen die beschikbaar zijn.

Ook Pinball HD is een buitengewone ervaring op de iPad. We speelden de game voor het eerst op een Amerikaanse iPad en waren meteen onder de indruk van de drie prachtige flipperkasten die in deze iPad game zitten. Een echte must-have dus.

Wil je een snelle 3D ervaring? Dan is Real Racing HD een game die niet mag ontbreken op jouw iPad. De game is misschien wel duur, maar op de iPhone bewees Real Racing al superieur te zijn.

Een beetje ingewikkeld, maar zeker indrukwekkend is Command & Conquer – Red Alert. Hoewel het kleine scherm van de iPhone (review) het spel soms wat moeilijk maakte, is de iPad versie subliem.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.