GadgetGear.nl

De Beste iPad Games

Omdat onze lijst met Apps van Eigen Bodem nogal wat bezoekers trekt, hebben we besloten om opnieuw een lijst met tips voor de iPad samen te stellen. Dit keer bekijken in samenwerking met de iPad Startpagina naar de beste games.

Aan kop gaat uiteraard Angry Birds HD. Deze game was al fantastisch op de iPhone (review), maar op de iPad komt het spel pas echt tot haar recht. In Angry Birds is het de bedoeling om met een serie kamikaze vogels, een groep varkens uit te moorden. Altijd leuk.

Dat line drawing games ook een stuk leuker zijn op een iPad bewijst Flight Control HD. Hoewel de graphics iets vergroot zijn ten opzichte van de iPhone versie, krijg je veel meer ruimte om creatief om te gaan met de hoeveelheid landingsbanen die beschikbaar zijn.

Ook Pinball HD is een buitengewone ervaring op de iPad. We speelden de game voor het eerst op een Amerikaanse iPad en waren meteen onder de indruk van de drie prachtige flipperkasten die in deze iPad game zitten. Een echte must-have dus.

Wil je een snelle 3D ervaring? Dan is Real Racing HD een game die niet mag ontbreken op jouw iPad. De game is misschien wel duur, maar op de iPhone bewees Real Racing al superieur te zijn.

Een beetje ingewikkeld, maar zeker indrukwekkend is Command & Conquer – Red Alert. Hoewel het kleine scherm van de iPhone (review) het spel soms wat moeilijk maakte, is de iPad versie subliem.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten