Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Whac-A-Mole

In Europe kennen we het spel eigenlijk niet; Whac-A-Mobile. Deze game komt van de Amerikaanse kermissen waar kinderen een zware hamer krijgen om vervolgens los te mogen gaan op mollen die hun kopjes uit een gat steken. De game is er trouwens niet alleen voor de iPhone. Ook bezitters van een Java of Android telefoon kunnen hem downloaden.

Natuurlijk biedt een digitale variant van het spel meteen tal van nieuwe uitdagingen. Zo heeft Kiloo er verschillende speelmodi aan toegevoegd. Spelers kunnen nu onder andere gebruik maken van stoppen om een gat te dichten. Ook zijn verschillende minigames toegevoegd die toegang bieden tot andere hamers en knuppels om deze beestjes mee te bewerken.

Wij speelden de iPhone versie van de game. De game ziet er zeer gelikt uit en de geluiden passen perfect binnen de sfeer van de game. Wel moeten we toegeven dat de hoeveelheid en de moeilijkheid van de mini-games echt een minpunt zijn. Behalve de tijdbonus voegen ze weinig toe en de variatie is gewoon te laag. Na een aantal keer spelen zal je waar mogelijk dan ook bewust de minigames overslaan om de snelheid in het spel te behouden.

Graphics: 9
Gameplay: 6
Geluid: 7
Totaal: 7.3
Testtoestel: iPhone (Ook beschikbaar op Java en Android toestellen)

Deze Gadgeteer zegt: “Whac-A-Mole is leuk voor kinderen. Voor volwassenen verveelt het al snel.”

Direct Downloaden naar jouw iPhone of iPod Touch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.