Nu Apple eindelijk de iPhone SDK heeft vrijgegeven is ook meteen de eerste 3rd party game bekend gemaakt. EA Mobile heeft de eer om als eerste een officiële iPhone game te lanceren en hun keus viel op het veel besproken Spore. Uiteraard maakte EA van de gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat ze een hele serie mobile games voor de iPhone in ontwikkeling hebben.

Spore komt in September uit en maakt actief gebruik van het touchscreen en de tilt sensors. EA CEO John Riccitiello gaf aan dat EA onder de indruk is van de animatie mogelijkheden die de iPhone SDK te bieden heeft.

Direct Downloaden naar jouw iPhone of iPod Touch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.