Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Metal Gear Rising: Revengeance Aangekondigt

Konami heeft de details vrijgegeven over Konami’s nieuwste Metal Gear game genaamd Metal Gear Rising: Revengeance. Het is de eerste Metal Gear game waarin het woord ‘solid’ uit de titel is verwijderd. Daarnaast wordt de titel door Platinum Games gemaakt, weliswaar onder leiding van Kojima Productions.

Konami deed de aankondiging tijdens de Video Game Awards afgelopen weekend door het tonen van de trailer van de nieuwe game. Zoals gezegd is dit de eerste titel zonder Solid in de naam, die ook nog eens door een andere studio wordt geproduceerd. Kojima Productions blijft echter wel verantwoordelijk voor het design, de verhaallijn en de animatie waardoor we geen problemen mogen verwachten met betrekking tot de kwaliteit van deze game.

Metal Gear Rising: Revengeance zal meer actie georiënteerd zijn dan de eerdere Metal Gear games. De hoofdrol is dan ook weggelegd voor Raiden uit Metal Gear Solid 4. Met zijn katana-mes baant hij zich een weg door vijandelijk terrein. Daarnaast beschikt hij nu over free-running skills die handig van pas komen in het ontwijken van vijanden. Hoe verder je komt, hoe beter de skills van Raiden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.