Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Dit is de eerste AI-commercial van Toys”R”Us

Hoe krachtig is OpenAI’s Sora platform voor het genereren van videocontent? Het Amerikaanse Toys”R”Us is dan al een tijdje weg uit Nederland, maar zette afgelopen week haar eerste AI commercial online.

Vanuit de creatieve sector werd nogal negatief gereageerd op de commercial. Logisch, want animatieteams zijn niet meer nodig. Al heb je nog altijd een creatieve geest en een prompt engineer nodig om het geheel te laten genereren. Bovendien beschik je als maker niet over de ‘componenten’ uit een video om meer aansluitende content te maken. Nog niet tenminste. Hoe dan ook, de commercial ziet er indrukwekkend goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.