Logo GadgetGear.nl
smart lock2
Picture of Jeroen van Wijngaarden
Jeroen van Wijngaarden

Aqara Introduceert Smart Lock U200.

Aqara heeft vandaag het Smart Lock U200 onthuld, een geavanceerd slim deurslot dat moderne toegangscontrole biedt voor zowel huiseigenaren als huurders. De Aqara U200 maakt het tevens mogelijk om deuren te ontgrendelen met Apple Home Keys, wat betekent dat Apple-gebruikers hun deur eenvoudig kunnen openen met hun iPhone of Apple Watch.

Het U200 is één van de eerste sloten die Matter-over-Thread en Apple Home Keys ondersteunt. Daarnaast biedt het slot meerdere veilige ontgrendelingsopties, zoals vingerafdrukherkenning, pincodes, mobiele apps, spraakassistenten, Aqara NFC-kaarten en traditionele sleutels.

Het slot is ontworpen voor eenvoudige zelfinstallatie en past op bestaande Euro en Amerikaanse cilindersloten zonder aanpassingen aan de deurstructuur. Dit maakt het ideaal voor zowel huiseigenaren als huurders die hun huidige sloten willen upgraden.

smart lock

Veiligheid staat voorop bij het Smart Lock U200. Het slot is uitgerust met geavanceerde encryptie om hacking tegen te gaan, een sabotagealarm op het draadloze toetsenbord, en een automatische vergrendelfunctie die de deur na een bepaalde tijd sluit. Gebruikers ontvangen realtime meldingen over de beveiligingsstatus van hun huis.

De Aqara U200 werkt op oplaadbare Li-Ion batterijen met een batterijduur van zes maanden. Het draadloze toetsenbord heeft een IPX5-classificatie en kan worden bediend met AAA-batterijen of bestaande deurbelbedrading.

Het U200 slot is compatibel met verschillende cilinders, waaronder EU-profielcilinders, Scandi profielcilinders en UK ovale cilinders.

preview4 preview

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.