Logo GadgetGear.nl
PlayStation 5 Verpakking
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony vermeld niet langer 8K ondersteuning op PS5 dozen

Toen de PlayStation 5 werd gepresenteerd, wist Sony trots te vermelden dat je met de console kunt gamen op 8K schermen. Maar zo heel veel games die goed op 8K speelbaar zijn, heeft het platform helemaal niet.

Of dat de reden is, is nog onduidelijk. Wel is het zo dat er een PS5 Pro op de planning staat als life-extender tot de PS6 generatie er is. Wellicht dat Sony daar opnieuw het 8K verhaal gaat proberen te verkondigen aldus Eurogamer.

PS5 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.