Logo GadgetGear.nl
SKIL Renovator op een voetpad
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Skil Renovator lijkt de ultieme oppervlaktereiniger

In 2015 mochten we de Skil Tornado Multistripper reviewen. Een tool die ik nog steeds weleens gebruik om dikke verflagen van hout te strippen. Maar er is nu iets nieuws dat ook gemaakt is voor zwaardere renovatieklussen; de Skil Renovator.

Niet op batterijen, maar daardoor lekker krachtig op stroom is de Skil Renovator ook een roterende stripper tool. Deze komt standaard met een metaalborstel waardoor je naar verwachting veel beter op ongelijke oppervlakken kunt werken. Naast de universele borstel, komt Skil met een aantal andere borstels die je bijvoorbeeld voor houtbewerking kunt gebruiken. Stiekem hopen we ook op een schuurbladenborstel zodat je gemakkelijk metaaloppervlakken een geborsteld effect kunt geven. Maar dat is vooral een persoonlijke wens van deze redacteur.

SKIL Renovator

Borstels wisselen doe je met een inbussleutel die in de Renovator kan worden opgeborgen. Zo hou je alles netjes bij elkaar. Ook is er een aansluiting voor een stofzuigerslang zodat je minder last hebt van stof op de werkplek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.