Logo GadgetGear.nl
Samsung Galaxy S24 Ultra in Parijs
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Samsung S24 legt de openingsceremonie van de Olympische Spelen vast

De openingsceremonie van de Olympische Spelen zal dit jaar buiten het stadion plaatsvinden. De atleten worden op een rondvaartboot geplaatst. Dit jaar zullen ze niet alleen zelf een Samsung smartphone vasthouden (Samsung gaf tot nu toe 120.000 telefoons weg), maar ook zelf worden vastgelegd door 200 smartphones die Samsung op de boten plaatst.

In totaal worden 200 Samsung Galaxy S24 Ultra smartphones op de boten geplaatst die onderdeel uitmaken van de ceremonie. Om geen last te hebben van overbelasting van het 5G netwerk, heeft het Franse Orange 12 5G zendmasten bijgeplaatst die een privé netwerk vormen voor Samsung’s smartphones.

Galaxy S24 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.