Logo GadgetGear.nl
ACT AC2165 Verpakking
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: ACT USB-C Charger 65W Fast Charging AC2165

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de ACT AC2165 met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Mooi compact ontwerp
  • Twee USB-C poorten
  • Beide poorten kunnen tot 65 Watt leveren
  • Ondersteuning voor zowel QuickCharge 3.0 als PowerDelivery 3.0

THE BAD

  • Erg aanwezige print op de zijkant

Onlangs las je al over de nieuwe 20W AC2122 lader van het Nederlandse ACT. Een prima lader voor iPhone gebruikers, maar met je laptop of Android wil je natuurlijk veel harder laden. Dat kan met deze ACT USB-C Charger 65W Fast Charging AC2165.

De ACT USB-C Charger 65W Fast Charging AC2165 is niet een kleine aanpassing op het 20 Wat model, maar intern echt een compleet andere lader, wat een veel hoger vermogen oplevert. Deze GaN lader is dan ook net iets groter geworden om die grotere capaciteit te leveren.

Unboxing

De unboxing is niet heel spannend. De lader, een verplicht stukje documentatie en dat was het. Wat je weggooit is vooral papier en karton. Op een paar plastic plakkertjes na, super duurzaam.

ACT AC2165 Uitgepakt

Ontwerp

ACT heeft haar best gedaan de lader van een mooie, eigen, organische look mee te geven. Glanzend wit plastic wordt afgewisseld met grijze bedrukking. De verplichte specificaties zijn daarbij wel heel aanwezig bedrukt op de lader. Dat had subtieler gemogen.

ACT AC2165 Ontwerp

Laadvermogen

Je krijgt op deze lader twee USB-C poorten. Deze ondersteunen beiden Qualcomm QuickCharge 3.0 en PowerDelivery 3.0. Twee standaarden die zeer goed worden ondersteund. Beide poorten kunnen tot 65 Watt leveren, maar het totaal wattage ligt ook op 65 Watt. Sluit je twee apparaten aan, zal de chipset de lading slim verdelen over beide apparaten.

Hoewel je prima een iPhone op maximale snelheid kunt opladen, is deze lader vooral heel fijn voor gebruikers van laptops, tablets en Android smartphones die grotere laadvermogens ondersteunen.

ACT AC2165 In gebruik

Conclusie ACT USB-C Charger 65W Fast Charging AC2165

Persoonlijk vind ik de print op de ACT USB-C Charger 65W Fast Charging AC2165 te aanwezig in het verder strakke ontwerp. Functioneel doet de lader exact wat ACT beloofd, waardoor hij tegenwoordig standaard in mijn MacBook tas zit, omdat die van ACT een stuk kleiner is dan de lader van Apple. Bovendien is de flexibiliteit van de tweede USB-C poort een enorm gewin.

ACT AC2165 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.