Logo GadgetGear.nl
Logo Eurosport
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

HBO Max duurder, toornt aan klanten met korting

HBO Max gaat niet alleen de prijzen op korte termijn omhooggooien, het gaat ook ‘vroege’ klanten benadelen met haar streamingdienst, om zo af te komen van de levenslange 50% korting belofte die het heeft gemaakt.

Toen HBO naar Nederland kwam, was er een tekort aan content en had de dienst echt nog wel technische problemen. Klanten die zich in de eerste periode aanmeldde, werd een levenslange korting van 50% voorgehouden als dank voor de loyaliteit.

Inmiddels is HBO Max flink aan het hervormen. Nieuwe abonnementen zijn een stuk duurder dan de bestaande abonnementen en de bestaande klanten, die komen in de goedkoopste trap terecht. Daarmee kun je met 2 schermen kijken en maximaal op FullHD resolutie. Met het nieuwe abonnement, kost je dat €5 per maand. Wil je overstappen op 4 schermen met 4K ondersteuning, dan verlies je jouw korting en ga je meteen €14 per maand betalen, waardoor HBO Max een van de duurste streamers van Nederland is geworden.

HBO Max komt ook met een sport add-on. Dat gaat €5 per maand kosten en daar krijg je geen korting op. Je krijgt dn toegang tot de streams van Eurosport, waaronder de Olympische Spelen en de Tour de France.

Maar je krijgt ook iets terug van HBO Max. Namelijk het content portfolio van Discovery+. Wie HBO Max en Discovery+ had, kan nu wel profiteren van dat ze op 1 abonnement verder kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.