Logo GadgetGear.nl
camelbak thrive collection on studio pics (3)
Picture of Jeroen van Wijngaarden
Jeroen van Wijngaarden

CamelBak introduceert Thrive Collection

CamelBak introduceert Thrive Collection: Duurzame Drinkbekers en Mokken

22 mei 2024– CamelBak, bekend om zijn hydratatieproducten voor atleten en outdoorliefhebbers, introduceert de Thrive Collection. Deze nieuwe lijn bestaat uit herbruikbare, duurzame bekers en mokken.

De Thrive Collection omvat thermosmokken en -bekers, ontworpen voor dagelijks gebruik buiten, op de camping en tijdens reizen. Beschikbaar in maten van 500 ml tot één liter, houden deze producten dranken gedurende meerdere uren koud of warm. De bekers en mokken zijn voorzien van praktische functies die ze geschikt maken voor diverse toepassingen.

De producten uit de Thrive-lijn zijn gemaakt van vacuümgeïsoleerd roestvrij staal 18/8. Ze zijn vrij van BPA, BPS en BPF, en bevatten geen schadelijke chemicaliën. Deze bewuste keuze helpt natuurlijke hulpbronnen te behouden en de milieu-impact van de productie te verminderen. De bekers en mokken zijn eenvoudig schoon te maken, zowel met de hand als in de vaatwasser. De poedercoating zorgt voor smaakbehoud en voorkomt condensvorming, waardoor lekken wordt tegengegaan.

Een opvallende eigenschap van de nieuwe lijn is de lekdichte Thrive Tumbler deksel, die zorgt voor zorgeloos transport van dranken. Dit maakt de producten ideaal voor autoritten, kamperen en andere buitenactiviteiten. Bovendien zijn de bekers voorzien van een siliconen antislipkussentje aan de onderkant, wat deuken voorkomt en voor een stabiele grip zorgt op diverse oppervlakken.

Productdetails

-Thrive Mokken: Beschikbaar in twee maten, 1L en 0,5L. De mokken hebben een comfortabel handvat en een dubbel draadsysteem, geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. De 1L mok past in bekerhouders van auto’s, houdt dranken 21 uur koud of 10 uur warm, en kost €39,99. De 0,5L variant houdt dranken 10 uur koud of 5 uur warm, en kost €34,99.

-Thrive Tuimelaars: Verkrijgbaar in 0,9L en 0,6L. Het conische ontwerp biedt een comfortabele grip en past in de meeste bekerhouders. De 0,9L tuimelaar houdt dranken 19 uur koud of 8 uur warm, en kost €39,99. De 0,6L versie houdt dranken 14 uur koud of 7 uur warm, en kost €34,99

 

Alle CamelBak Thrive producten voldoen aan de kwaliteitsnormen van het merk en vallen onder de levenslange Got Your Bak™ garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.