Logo GadgetGear.nl
Acer Chromebook Plus Spin 714
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Acer knalt premium Chromebook Plus laptops in de markt

Acer komt met twee nieuwe Chromebook Plus laptops. Het gaat om de nieuwe Chromebook Plus Spin 714 die is afgebeeld en de Chromebook Plus 516 GE. Beide laptops richten zich op Google AI, maar waar de 714 gericht is op de zakelijke gebruiker, is de 516 gericht op iedereen die ook graag games speelt.

De Acer Chromebook Plus Spin 714 krijgt een volledig draaibaar scharnier onder het display. Afhankelijk van de uitvoering krijg je er een Intel Core processor in.

De Acer Chromebook Plus 516 GE is de nieuwe gaming Chromebook van Acer. Deze komt ook met een Intel Core processor, maar niet in de Ultra series. Nvidia GeForce Now ondersteuning is standaard aanwezig en het display kan op 120Hz draaien. Het toetsenbord heeft natuurlijk RGB verlichting en Wi-Fi 6E moet een lage latency tijdens het gamen opleveren.

Acer Chromebook Plus kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.