Logo GadgetGear.nl
VanMoof S3
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

VanMoof is back in business

Gisteren kreeg de pers een mail vanuit een van de nieuwe CEO’s van VanMoof. De voormalig Nederlandse fietsenmaker die vorig jaar op dramatische wijze ten onder ging. Dit jaar komen ze terug en ze hebben duidelijke veranderingen doorgevoerd in zowel de productie als hoe het bedrijf met haar klanten omgaat.

VanMoof is niet langer enkel een boetiek merk, maar de fietsen zullen ook via een dealernetwerk worden aangeboden. Op die manier hoopt de nieuwe eigenaar, McLaren Applied, de reparatie- en leveringsdrama’s van de laatste periode te voorkomen.

Qua onderdelen zijn er nieuwe deals gemaakt voor productie en ook de ontwerpen van onderdelen zijn op verschillende vlakken aangepast om te zorgen dat een VanMoof een duurzamere keuze gaat worden qua onderhoud.

Wat je vooral ook zal merken is dat de VanMoof 5 series weer vol in de verkoop gaat. Sterker nog, vanaf de 3 series kun je gewoon weer onderdelen krijgen en je fiets op verschillende plekken laten repareren. Daarmee wordt VanMoof iets minder exclusief dan we gewend waren, maar dat lijkt net te zijn wat het merk nodig heeft om te accelereren.

VanMoof kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.