Thule Motion 3
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Thule vernieuwt de Motion 3 dakkoffer

Met de elektrificatie van de auto’s op het wegdek, worden de designs nog moderner en gestroomlijnder. Met de nieuwe Thule Motion 3 hoopt het merk verder tegemoet te komen aan de strakke designlijnen op straat.

De nieuwe uitvoering van de Thule motion 3 heeft een sportievere neus die moet bijdragen aan een verbeterde aerodynamica. Hierdoor moet de range van elektrische auto’s en de brandstofefficiëntie van moderne auto’s een stuk verbeteren. Ook het handvat is nu beter geïntegreerd in het ontwerp van de dakkoffer.

Qua accessoires kun je niet alleen bijpassende GoPack duffeltassen aanschaffen, maar ook ledverlichting voor wanneer je de dakkoffer in het donker moet (uit)pakken. Ook zijn er trekbanden om het gebruik comfortabeler te maken. Prijzen van de dakkoffer zijn niet gecommuniceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.