Logo GadgetGear.nl
Logitech Pro X60
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Logitecht introduceert haar Pro X60 gamingtoetsenbord

Logitech komt met een nieuw, compact gamingtoetsenbord. De Pro X60 volgt met deze introductie de G Pro X TKL Lightspeed op en is voorzien van optische switches.

Daarmee laat Logitech de mechanische switch achter voor de pro gamers die op dit toetsenbord gaan gamen. Optische switches zijn stiller en volgends Logitech ook veel preciezer. Wel mag je nog kiezen tussen een lineaire toetsaanslag (50g) of tactiel (60g). Via de G Hub software kun je macro’s aan de toetsen verbinden.

Het toetsenbord sluit je aan met een USB-C naar USB-C kabel, of je kiest voor draadloos. Bluetooth is mogelijk, maar als je een dongle gebruikt, krijg je de beschikking over een verbinding met 1.000Hz polling voor een nog kortere latency. De batterij gaat bij draadloos gebruik tot 65 uur mee.

Logitech legt het toetsenbord 16 april in de winkel voor €199.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.