Logo GadgetGear.nl
Nubia Flip 5G
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Goedkope Nubia Flip 5G komt naar Nederland

Wil je een vouwtelefoon voor weinig, dan is de Nubia Flip 5G uit China de beste keus die je hebt. Hoewel die in eerste instantie niet zou komen, weet Android Planet nu te melden dat de Nubia Flip 5G toch een Europese release gaat krijgen.

Het toestel gaat er ook ook echt vlot aankomen. De fabrikant verwacht eind deze maand (april) de verkoop in Europa te starten. De prijs is nog onbekend, maar in de VS betaal je nu $499 voor het toestel. Grofweg de helft van een Samsung Galaxy Z Flip 5.

Voor wie Nubia niet kent, Nubia is een merk van fabrikant ZTE. Hoewel ZTE nooit een sterke focus op Nederland heeft gehad, is dat merk al jaren bezig in Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.