Logo GadgetGear.nl
Fairbuds TWS
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Deze Fairbuds oordopjes repareer je zelf

Fairphone introduceerde vandaag haar nieuwe Fairbuds. Een true wireless headset (TWH) die je zelf kunt onderhouden en repareren. Een enorme sprong in verduurzaming en bovendien goed betaalbaar.

Voor €149 laat je al een setje Fairbuds door de brievenbus slingeren. De batterijen van de oordopjes en van de case, maar ook de andere onderdelen zijn allemaal los te bestellen, zodat je deze kunt vervangen bij problemen. Een slimme keuze, want bij problemen kan Fiarphone nu ook gewoon nieuwe onderdelen uitsturen in plaats van dat de hele headset op en neer moet voor reparatie.

Qua specs zijn de oordopjes op papier ook heel interessant. 11mm drivers zorgen voor het geluid en er zijn verschillende opties aanwezig voor ruisonderdrukking. In totaal zijn er zes microfoons aanwezig in het ontwerp van de oordopjes. Er is multipoint ondersteuning voor wie niet alleen de telefoon, maar ook de laptop verbonden wilt houden. De batterij in de charging case bevat voldoende capaciteit voor 26 uur gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.