Logo GadgetGear.nl
KPN Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Umlaut: KPN heeft het beste netwerk ter wereld

Vrijwel ieder kwartaal struikelen de providers over elkaar heen met partijen die hen het beste netwerk van Nederland verklaren. Ja, wij slaan die persberichten vaak over. Toch blijkt er vanaf het MWC in Barcelona eerder dit jaar groots nieuws voor KPN. Hier in Nederland blijken we het beste mobiele netwerk ter wereld te hebben.

KPN werd met deze eer beloond tijdens het Mobile World Congress. Het Duitse Umlaut voerde namens het Duitse Connect Magazine de test uit en verklaarde dat KPN de beste van Nederland en de beste ter wereld is. KPN won op zowel ‘voice quality’ als ‘data’, ‘crowd’ en ‘reliability’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.