Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Podric maakt podcasts doorzoekbaar

Als er iets is dat AI goed kan, is het spraak transcriberen (omzetten in tekst). Het Nederlandse Podric heeft nu een zoekdienst ontwikkeld waarbij podcasts op inhoud kunnen worden doorzocht.

Daarmee gaat Podric naar eigen zeggen verder dan andere diensten die alleen de metadata van podcasts doorzoeken. Sterker nog, dit zou zelfs het terugvinden van specifieke fragmenten mogelijk maken, wat content van influencers relevanter zou kunnen maken voor merken. Nu is het zo dat product placements in podcasts immers ook niet gemakkelijk terug te vinden zijn. Maar daarnaast is het vooral de bedoeling dat gebruikers nuttige content terug kunnen vinden. Bovendien kun je vanuit die interface ook weer onderwerpen, merken en personen volgen en daar alerts over ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.