Logo GadgetGear.nl
signature slim k950 combo (graphite)
Picture of Jeroen van Wijngaarden
Jeroen van Wijngaarden

Logitech komt met dynamisch duo

Logitech heeft vandaag de lancering aangekondigd van de Signature Slim MK950 Combo, een veelzijdige combinatie van het Signature Slim K950 Draadloos Toetsenbord en de Signature Plus M750 Draadloze Muis, samen met de zakelijke variant, de Signature Slim MK950 Combo “For Business”. Deze producten zijn ontwikkeld om naadloos te schakelen tussen werk- en persoonlijk gebruik, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen overstappen van hun werk-pc naar hun persoonlijke computer met één druk op de knop.

Deze nieuwe lijn van Logitech richt zich op gebruikers die één enkele werkruimte gebruiken voor zowel professionele als persoonlijke activiteiten. De Signature Slim-producten bieden meer functionaliteit dan instapmodellen, met aanpasbare software om tijd te besparen en een strak design dat zowel in persoonlijke als professionele setting past.

Naast consumentenvarianten biedt Logitech ook de Signature Slim MK950 Combo for Business aan, die speciaal is ontwikkeld voor zakelijk gebruik. Deze variant maakt gebruik van Logitech Sync-software en Logi Bolt-technologie om IT-afdelingen te helpen bij het op afstand beheren en updaten van grote aantallen apparaten.

Beide producten zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, met certificeringen voor uitstootneutraliteit en gebruik van gerecycled plastic. De verpakking is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

De Signature Slim K950 draadloos toetsenbord en de Signature Slim MK950 Combo zijn nu verkrijgbaar in de Benelux via verschillende retailers en de officiële website van Logitech voor adviesprijzen van respectievelijk €89,99 en €119,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.