Logo GadgetGear.nl
stanbymespeaker xt7s allery 03
Picture of Jeroen van Wijngaarden
Jeroen van Wijngaarden

LG Electronics introduceert de Standbyme Speaker

LG Electronics kondigt lancering aan van de LG StanbyME Speaker (model XT7S).
en draagbare luidspreker ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze veelzijdige speaker kan worden geïntegreerd met een LG StanbyME lifestyle-scherm voor een betere entertainmentervaring of afzonderlijk worden gebruikt.
Met focus op audiokwaliteit, beschikt de luidspreker over de WOW Orchestra-functie voor uniform geluid, een Alpha 7 Gen 6 AI-processor voor geoptimaliseerd geluid en dubbele tweeters voor heldere audio. De draagbare speaker is voorzien van een IPX5-classificatie ( bestand tegen water ) voor duurzaamheid en biedt een afspeeltijd van maximaal 16 uur, waardoor het een handige metgezel is voor onderweg.

De LG StanbyME Speaker is momenteel verkrijgbaar in Korea en de VS en zal naar verwachting ook in andere delen van de wereld beschikbaar worden gesteld.av stanbymespeaker xt7s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.