Logo GadgetGear.nl
Ortel Mobile logo
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

KPN schrapt Ortel Mobile

KPN heeft Simyo nog maar net ingelijfd, of het schrapt alweer een merknaam van haar telecomlijst. Na merken als Telfort verdwijnt nu ook Ortel Mobile van de markt. En dat gaat snel!

Per 1 juli 2024 trekt KPN de stekker al uit de provider. Wie overstapt naar Simyo krijgt eenmalig €5 korting. Wie dat niet doet zal per die datum niet langer verbinding hebben met de simkaart. Zowel het telefoonnummer als resterend beltegoed komen dan te vervallen.

Ortel Mobile werd in 2008 overgenomen door KPN en heeft 16 jaar actief mogen blijven. Qua marketing werd het merk de laatste jaren steeds minder zichtbaar in de markt. Dat KPN voor een erg kleine korting kiest met als alternatief dat de gebruiker zelf op zoek moet naar een andere provider, toont aan dat KPN mogelijk helemaal niet zo op de Ortel klant zit te wachten. KPN had immers ook kunnen kiezen voor een actievere vorm van omzetting, zoals het in 2020 deed toen het met Telfort stopte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.