Logo GadgetGear.nl
HP's all in plan
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

HP komt met printers op abonnement

Leaseprinters zijn niet langer alleen het domein van de bedrijfsvloer. HP brengt in de VS het concept nu ook naar de consument. Naast een abonnement op printerinkt, levert HP nu ook de printer mee in het abonnement.

Het goedkoopst print je met de HP Envy voor $6,99 per maand. Dat is op basis van 20 afdrukken. Daarna komt de HP Envy Inspire 7258e voor €8,99 per maand. Je kunt dan randloos printen en fotoprints moeten dan ook echt al mooi worden.

Wie echt wil printen als een pro, kan de HP OfficeJet Pro 9010e krijgen voor €12,99 met 20 prints per maand. Bij alle abonnementen is het mogelijk het aantal prints te verhogen. Afhankelijk van wanneer je het abonnement opzegt, moet je een annulering fee betalen, wat suggereert dat de printer weleens een koop op afbetaling kan zijn. Hier in Europa zal HP mogelijk nog iets moeten verzinnen op haar abonnement, gezien abonnementen na het eerste jaar, maandelijks opzegbaar moeten zijn, Zonder boetes. De consument lijkt hier beter beschermd op dat gebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.