Logo GadgetGear.nl
Xiaomi 14 Ultra Cameralens
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xiaomi teaset haar 14 Ultra smartphone

Eindelijk, de Xiaomi 14 Ultra zit eraan te komen en Xiaomi maakt de wereld vast warm door de nodige renders naar buiten te sturen. Nog zonder echt veel details over wat we precies gaan krijgen. Niet geheel verrassend, houdt Xiaomi vast aan de designlijn die het met de 13 Ultra heeft ingezet.

Xiaomi 14 Ultra Wit

Je krijgt opnieuw een prominent Leica camera-eiland achter op het toestel. Vier camera’s zijn in de grote cirkel geplaatst. We zien een 5x periscoop-zoomcamera met meerdere lenselementen en een flinke zoomlens. Xiaomi laat weten dat de twee belangrijkste camera’s een Sony IMX858 beeldsensor van 50 megapixels meekrijgt. De een op 75mm, de tweede op 200mm.

Xiaomi 14 Ultra Zwart

In China komt het toestel 22 februari al op de markt met een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipset, 16GB LPDDR5X werkgeheugen, tot 1024GB UFS 4.0 opslagruimte, 120Hz AMOLED display van 6,7 inch. De behuizing is IP68 water- en stofdicht.

Xiaomi 14 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.