Logo GadgetGear.nl
AI Bloemist
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: De AI Bloemist

Alles kan met AI, zelfs een boeketje bloemen samenstellen aldus ‘Mooi wat bloemen doen’. Wij mochten de AI bloemist testen en dat was verrassend leuk.

Even voor de duidelijkheid, ik koop vrijwel nooit bloemen voor thuis. Ik krijg ze wel vaak als ik ergens op een podium heb mogen staan en ben dan altijd wel blij dat ik ze zelf niet heb hoeven uitzoeken. Dat vind ik gewoon lastig.

Bij de AI Bloemist wordt me eerst gevraagd wie mijn grote liefde is. Immers, het is bijna Valentijn. Ik vul onze namen in.  Daarna haar eigenschappen die ik enorm waardeer. De AI geeft me complimentjes die behoorlijk standaard aanvoelen, maar prima.

Dan is het tijd voor een persoonlijk bericht. Natuurlijk moet dat grappig zijn en ik kan aangeven of dat kort of lang moet zijn. Kort is genoeg.

Okay, de eerste tekst is niet helemaal top. Kort is kennelijk te weinig om grappig te zijn. De wat langere tekst doet het al een stuk beter “Lieve xxx, op deze Valentijnsdag stuur ik je dit boeket met bloemen die net zo sportief zijn als jij (maar gelukkig niet zo bezweet!). Moge de Alstroemeria je zachte kant laten zien, de Gerbera’s je een vrolijke glimlach bezorgen, en de Leeuwenbekken je strijdlust aanwakkeren (want wie zegt dat bloemen niet stoer kunnen zijn?). De Rozen symboliseren onze mooie momenten samen en de Tulpen… nou ja, die zijn gewoon extra kleurrijk, net zoals jij bent in mijn leven. Klaar voor een Valentijnsdag vol bloemenpraatjes en liefdevolle grappen? Liefs, Arjan.

Dat is toch best een aardig tekstje geworden. Ook levert het eindresultaat me een lijst bloemen op die de lokale bloemist kan gebruiken om mijn boeket samen te stellen, zodat deze ook weer bij mijn gedicht passen. Of ik kan lekker lui alles laten regelen door Fleurop… en het resultaat?

Boeket Fleurop

Toen ik thuiskwam was het kaartje met de tekst al mee met het oud papier. Mijn vrouw geloofde niet dat het echt mijn woorden waren, maar ze was wel heel blij met de bloemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.