Logo GadgetGear.nl
Samsung Galaxy S24 Familie
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nog geen AI in Nederlandse Bixby

We zijn druk bezig met het testen van de Samsung Galaxy S24 en Samsung Galaxy S24 Ultra. Wat bovenaan staat is dat Bixby nog geen ‘AI’ praat. Niet in het Nederlands tenminste en dat blijft voorlopig ook zo als het aan Samsung ligt.

Samsung heeft namelijk vijf AI functies naar haar slimme assistent Bixby uitgerold. Het gaat om de mogelijkheid om te ondersteunen bij het plegen van telefoongesprekken, het browsen met de browser, het transcriberen van gesprekken, het maken van notities en vertalingen maken.

Wil je deze gebruiken, moet je de toestellen echter op het Koreaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees of Spaans zetten. Nederlandse gebruikers krijgen deze sterke softwarefuncties dus nog niet. Wanneer Nederlanders wel AI in Bixby aantreffen is nog onbekend.

Voor nu biedt Samsung de AI functies nog gratis aan, maar Samsung zou overwegen om ze betaald te maken. Zo leunt het toestel onder anderen op AI functies waarvoor Samsung aan Google moet betalen.

Samsung Galaxy S24 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.