Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

TP Vision Live: TP Vision vernieuwt de Philips The One Ambilight TV

Tijdens haar presentatie in Barcelona, waar we vandaag aanwezig zijn, laat Philips haar nieuwe The One (PUS8909) TV voor 2024 zien. Een sterk basismodel met Ambilight en het nieuwe Titan OS SmartTV platform dat daarmee een alternatief oplevert ten opzichte van Google TV.

Philips PUS8909 Titan OS TV

De nieuwe The One komt uit in 43″, 50″, 55″, 65″ en 75″. De TV komt met de nieuwe P5 beeldprocessor aan boord. In de TV ligt een WCG LCD paneel dat draait op maximaal 144Hz, wat ook interessant is voor gaming. De TV komt met driezijdig Ambilight. Philips heeft hard haar best gedaan de rand rondom het scherm zo klein mogelijk te houden voor een zo vloeiend mogelijke overgang van beeld naar Ambilight. Naar verwachting zal de TV zeer gunstig geprijsd worden wanneer Philips deze in de markt zet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.