Logo GadgetGear.nl
Philips OLED 909
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

TP Vision Live: Dit is de OLED+909

Wil je premium beeld en meer keuze dan bij de Philips OLED+959 mogelijk is? Dan komt fabrikant TP Vision met de Philips OLED+909. Een OLED in 55”, 65” en 77”, maar met een 3.1 Bowers & Wilkins geluidssysteem in plaats van 5.1.2 audio. Het prijskaartje komt hierdoor ook wat gunstiger te liggen.

Het 3.1 geluidssysteem beschikt over smalle 30x50mm drivers. De speakers zijn weer keurig afgewerkt met Kvadrat stof, terwijl de rand zo dun mogelijk is gehouden.

Philips OLED 909

De beeldprocessor bestaat in deze modellen uit één P5 chip, maar kan nog steeds opties gebruiken als de Ambient Intelligence V3 beeldverbeteraar die HDR beelden aanpast op de omgeving waarin je naar jouw TV kijkt. Gamers krijgen ook hier de nieuwe Game Bar en een 144Hz OLED+ paneel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.