Logo GadgetGear.nl
Dyson Detail Cleaning Kit
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Dyson Detail Cleaning Kit

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Dyson Detail Cleaning Kit met 5 sterren.

THE GOOD

  • Erg fijne accessoires
  • Goed over het ontwerp nagedacht
  • Brengt veel extra flexibiliteit

THE BAD

We reviewen al jaren de stofzuigers van Dyson en ondanks de extreme hoeveelheden accessoires die vaak worden meegeleverd, is er altijd meer. Vandaag bekijken we in detail de Dyson Detail Cleaning Kit.

Unboxing

De Dyson Cleaning Kit komt met drie nieuwe accessoires voor jouw Dyson stofzuigers. Je krijgt in de doos de krasvrije afstofborstel, een nieuwe spletenzuiger en de flexibele draadspiraal. Qua verpakking is het vrijwel alleen karton, dus dat is prima te recyclen.

Dyson Detail Cleaning Kit Uitgepakt

Krasvrije afstofborstel

De krasvrije afstofborstel maakte afgelopen week overuren op de redactie. Na het zetten van nieuwe muren, zaten onze schermen en andere gadgets allemaal onder het bouwstof. Dat wil je niet met een doekje verwijderen, want dan krijg je krassen. Een ideale veldtest voor deze Dyson Krasvrije afstofborstel.

Dyson Krasvrije afstofborstel bij een Philips monitor

Interessant is hoe Dyson deze heeft ontwikkeld. De borstel is superzacht, geleidt de luchtstroom prima zodat de borstel zowel veegt als helpt met zuigen. Stoot je met de borstel tegen je scherm omdat je iets te enthousiast bezig bent (lees: onze stagiair), dan is dat ook grotendeels zacht afgewerkt. Dus weinig zorgen daarover.

Om de borstel zelf schoon te maken, zit er nog een zelfreinigend systeem in, dat je activeert door de rode huls om de borstel te duwen en een aantal keer een draai te geven. Superslim.

Dyson Krasvrije afstofborstel reinigingssysteem

Spletenzuiger

Ook een nieuwe spletenzuiger maakt deel uit van de verpakking. Deze is rood, net wat langer en smaller dan de originele. Het mooie is dat je deze in een hoek van 22 graden kunt draaien, waardoor het reservoir van de stofzuiger minder in de weg zit. Je kunt bijna vlak stofzuigen. Leuke toevoeging is dat je op deze ook nog borstels voor de spletenzuiger kunt schuiven.

Dyson Spletenzuiger

Flexibele Draaispiraal

Wil je nog meer vrijheid, dan is er nog de Flexibele Draaispiraal. Die zagen we eerder ook al on de grooming kit voor honden. Deze trek je uit, waarna je de flexibiliteit van een stofzuigslang hebt, en je dus ook met het standaard spletenzuiger mondstuk ineens overal bij kunt. Heeft die in deze set daarmee geen functie meer? Dat valt wel mee. Een spiraalslang creëert allemaal wervelingen in de luchtstroom, waardoor deze minder sterk wordt. De nieuwe spletenzuiger geeft je dus meer flexibiliteit zonder krachtverlies. Hij trekt zichzelf ook gemakkelijk in, dus is lekker compact op te bergen.

Dyson Flexibele Draaispiraal

Conclusie Dyson Detail Cleaning Kit

Soms zijn het de kleine accessoires die je enorm veel meer plezier kunnen bezorgen. Zo ook hier in deze Dyson Detail Cleaning Kit. Met name voor toetsenborden, monitoren, TV’s etc echt een hele toffe uitbereiding.

Dyson Detail Cleaning Kit kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.