Logo GadgetGear.nl
OnePlus 12 Qualcomm Chipset
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus zet waarder in op samenwerking met Qualcomm

Terwijl Europeanen van Samsung toch weer de Exynos chipset krijgen in de S24 series, zet OnePlus juist nog sterker in op samenwerking met de bouwer van de snelste premium chipsets van dit moment.

Het is niet verrassend dat de Qualcom Snapdragon 8 Gen3 chipset aanwezig zal zijn in de nieuwe OnePlus 12, maar OnePlus gaat haar CPU-Vitalization technologie inzetten om de prestaties van de chipset non-stop hoog te houden. Bovendien kunnen gamers uitkijken naar Qualcomm Game Quick Touch 2.0 technologie.

CPU-Vitalization

CPU-Vitalization levert naar verwachting 30 minuten langere gebruiksduur op voor de gebruiker, doordat het toestel efficiënter omgaat met de chipset. Vitaal voor mensen die echt veel gebruik maken van hun smartphones.

SnapDragon Elite Gaming

Game Quick Touch 2.0 zorgt er weer voor dat gamers zo’n 32% minder latency ervaren ten opzichte van de vorige generatie van OnePlus. Deze technologie maakt deel uit van de SnapDragon Elite Gaming features van Qualcomm. De technologie zorgt er niet alleen voor dat aanrakingen minder gemist worden, maar moet ook framedrops beter opvangen.

AI

Tenslotte moet de samenwerking het mogelijk maken om op de Qualcomm hardware in het toestel AI modellen te kunnen draaien. Zo kan het toestel sneller AI functies uitvoeren zonder te hoeven leunen op externe servers.

Hasselblad keert terug

Wie fotoliefhebber is, mag zich weer verheugen op Hasselblad camera’s. De vierde generatie Hasselblad camera zal aanwezig zijn in het nieuwe toestel met onder anderen een 64 megapixel 3x zoomlens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.