Logo GadgetGear.nl
OnePlus WearOS Watch
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gerucht: Eerste Android Wear smartwatch OnePlus in zicht

Nu Oppo wat meer op de achtergrond is gekomen in Europa, lijkt het merk meer focus op dochter OnePlus te leggen. Zou zouden we komende maand al de eerste WearOS smartwatch van het merk mogen verwachten aldus Android Authority.

De eerste OnePlus smartwatch met Google’s WearOS zou een 1,44 inch OLED display krijgen van 466×466 pixels. Onder de motorkap ligt de Qualcomm Snapdragon W5 chipset die speciaal voor WearOS geoptimaliseerd is. Ten opzichte van de OnePlus Watch is dit een enorme upgrade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.