Logo GadgetGear.nl
JBL Live TWS 3 series
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: JBL brengt touchscreens naar meer headsets

Herinner je je de review van de JBL Tour Pro 2 nog? Die waanzinnige Bluetooth headset van JBL viel op door haar touchscreen, wat echt verrassend functioneel bleek te zijn. Diezelfde technologie brengt JBL nu naar meer en vooral ook goedkopere headsets. Goed nieuws voor iedereen met een wat krapper budget.

Het touchscreen komt namelijk uit voor de hele JBL Live TWS 3 series. Zowel voor de Buds, de Beam en de Flex. Je krijgt dsu vrije keuze wel type oordopje het best bij jouw oor past.  In de nieuwe smart charging case zit een 1,45 inch touchscreen waarmee je een afstandsbediening voor jouw audio hebt. Zowel voor het skippen van tracks als het aanpassen van de audiokwaliteit. Bovendien komen deze headsets met een oorkanaal test om het geluid aan te passen op jouw gehoor. Net als in de Tour Pro 2. De oordopjes zelf zijn geschikt voor de weergave van hi-res audio over Bleutooth 5.3 met LE. De JBL Live Buds, Beam en Flex kosten €199,99 en liggen deze zomer in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.